Sogud Development™ - Invelitori facute sa dureze.

Cu sediul in Bucuresti, Sogud Development™ este unul dintre liderii pietei de profil din Romania cand vine vorba de acoperisul casei tale. Asiguram servicii complete in domeniu, de la consultanta in alegerea solutiei potrivite la reparatii. Toate aceste servicii sunt asigurate de personal calificat, cu experienta in domeniu. Sisteme de invelitori eficiente, sisteme complete de dulgherie, consolidari si reparatii sarpante, ferestre de mansarda si accesorii, izolatii, asiguram fiecare parte a constructiei casei tale. Comercializam si asiguram montaj pentru toate tipurile de tigla, metalica, ceramica, tigla turnata, sindrile de orice tip, tabla profilata sau galvanizata. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata dupa buget si necesitati.Serviciile firmei noastre sunt complete, pornind de la consultanta, arhitectura si proiectare si sisteme pluviale, servicii de mansardare, montajul ferestrelor, renovari, etc.

Acoperisurile construite de Sogud Development™ sunt facute sa dureze. Sfatul nostru este ca intregul drum, de la design la finalizarea constructiei, sa-l parcurgeti alaturi de meseriasi cu experienta. Cu ajutorul nostru veti putea construi invelitori fara cusur, materialele vor avea un cost final total mai mic, accesoriile (muchiile,elementele de fixare, elementele de aerisire,sistemele de strapungere, etc) vor fi mai bine montate si mai rezistente, nu vor exista scurgeri sau infiltratii de apa. Nu veti avea parte decat de satisfactie.

Alegeti Sogud Development™ pentru ca:

  • Preturile si calitatea serviciilor si produselor comercializate de firma noastra sunt intotdeauna de top. Construim pentru viitor astfel incat si stra-stra-nepotii dumneavoastra vor putea locui sub acelasi acoperis.
  • Din punct de vedere al preturilor practicate suntem in topul prestatorilor din domeniu. Experienta a zeci de proiecte si dorinta de imbunatatire permanenta ne-au invatat cum sa obtinem cele mai bune costuri de construire, renovare/reparatie, montaj.
  • Unul dintre marile avantaje ale firmei noastre este varietatea mare de tipuri de tigla, culori disponibile, de accesorii bine proiectate si rezistente in timp si in fata vicisitudinilor vremii.

Contactati-ne

Strada General Constantin Coanda, Nr. 25
Telefon 0742.033.266

Email bogdan@montajacoperis.ro